Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Campanie de adopție gratuită a câinilor comunitari. Detalii pentru locuitorii oraşului Aiud

Publicat

aiud Primăria municipiului Aiud solicită sprijinul cetăţenilor în activitatea de stopare a fenomenului câinilor comunitari, fenomen care tinde să ia tot mai multă amploare și să devină un adevărat pericol public.

„Îi asigurăm pe aiudeni că persoanele responsabile cu ridicarea câinilor comunitari respectă și vor respecta cu stricteţe legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte tratamentul aplicat animalelor.
În acest sens, în cadrul unei campanii de adopție demarată de Primăria municipiului Aiud, persoanele care doresc să adopte câini comunitari sunt invitate la sediul Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local, din Aiud, str. Tribun Tudoran, nr. 9, între orele 07:00 – 15:00, persoană de contact Ovidiu Crișan, telefon: 0758/072198.
Invităm iubitorii de animale la un dialog constructiv pentru soluționarea problemei câinilor comunitari, iar voluntarii care doresc să se implice în această campanie de adopție sunt așteptați în zilele de miercuri și joi, între orele 10:00 – 11:00, la primăria municipiului Aiud, să poarte o discuție cu primarul și viceprimarul municipiului nostru, în cadrul programului de audiențe cu publicul”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax