Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Concursurile pentru ocuparea a 4 posturi vacante de inspector și referent, suspendate

Publicat

Primăria Aiud

Primăria Aiud anunță că au fost suspendate concursurile pentru ocuparea a trei posturi de inspectori, respectiv a unui post de referent în cadrul administrației locale.

Având în vedere prevederile art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Primăria Municipiului Aiud, anunță suspendarea următoarelor concursuri a căror procedură a fost demarată, respectiv:

– pentru posturile contractuale vacante, respectiv 2 funcții contractuale de execuție de inspector de specialitate, grad IA și 1 funcție contractuală de execuție de inspector de specialitate, grad I din cadrul Compartimentului Proiecte, Prognoze, Programe din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Aiud, programat pentru data de 15.06.2020 (anunțul concursului a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 348/15.05.2020);

– pentru postul contractual vacant de execuție de referent, treapta profesională IA din cadrul Biroului Administrația Pieței din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud, programat pentru data de 10.06.2020 (anunțul concursului a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 348/15.05.2020).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax