Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Contracte în valoare de peste 11 milioane de lei semnate prin PNDL. Investițiile propuse

primaria aiud

Publicat

Primăria Aiud a depus în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) patru proiecte cu impact major în infrastructura municipiului. Cu o valoare de 11.062.255,69 lei, contractele semnate prevăd introducerea rețelei de apă potabilă în localitatea Măgina, investiții în sistemul rutier și utilități pe străzile Iazului, Grădinii, Stadionului, Morii și Transilvaniei, dar și reabilitarea podului peste Valea Aiudului – strada Stadionului.

Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, primul contract semnat în acest an a fost cel care permite introducerea rețelei de apă potabilă în localitatea Măgina, în valoare de 1.920.648,69 lei, luni fiind semnate și celelalte trei contracte pentru următoarele obiective de investiții:

  1. Reabilitare sistem rutier și rețele de utilități strada Iazului și strada Grădinii, proiect în valoare de 4.716.581 lei. Pentru acest obiectiv de investiții a fost elaborat proiectul tehnic, urmând să fie emisă autorizația de construire și apoi contractarea lucrărilor, cu respectarea prevederilor Legii 98/2016 privind achizițiile publice.

  2. Modernizare sistem rutier pe străzile Stadionului, Morii și Transilvaniei, proiect în valoare de 3.584.818 lei

  3. Reabilitare pod peste Valea Aiudului – strada Stadionului, proiect în valoare de 840.208 lei.

Aceste două obiective de investiții sunt în faza de Documentare și avizare a lucrărilor de intervenții, urmând să fie respectați toți pașii legali pentru începerea lucrărilor efective.

Toate obiectivele de investiții pentru care au fost semnate contractele prin PNDL sunt unele multianuale și, în mod evident, vor conduce la realizarea proiectelor propuse de către municipalitate, în scopul reabilitării, fluidizării și modernizării rețelei de infrastructură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate