Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: De joi se pot depune cereri pentru ajutorul de încălzire a locuinței. Condiții și beneficiari

Publicat

Primăria Aiud

Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud anunţă faptul că, începând cu data de 8 octombrie 2020, se vor distribui cereri şi declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei, conform Ordonanţei de Urgenţă nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece, cu modificările şi completările ulterioare.

Consumatorii vulnerabili care utilizează pentru încălzirea locuinței energie electrică, lemne sau gaze naturale pot beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței în situația în care venitul net lunar pe membru de familie este de 750 lei.

În cererea şi declaraţia pe propria răspundere, solicitantul ajutorului are obligaţia de a menţiona bunurile aflate în proprietate, închiriere, concesiune, comodat sau altă formă de deţinere, cuprinse în lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei se vor prelua şi depune la Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud, str. Unirii, nr. 8A, jud. Alba.

Lista cu actele necesare și lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei poate fi consultată pe site-ul Primăriei municipiului Aiud www.aiud.ro.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate la Direcția de Asistenţă Socială a municipiului Aiud, telefon 0258 862 313 sau 0372 717 596.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax