Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Două locuinţe disponibile în bloc ANL, pe strada Ecaterina Varga. Se pot depune cereri

Publicat

primaria aiud

Primăria Aiud anunţă că se pot depune cereri pentru repartizarea a două locuințe pentru tineri, destinate închirierii, într-un bloc ANL din oraş.

Este vorba despre blocul ANL P2F, situat pe strada Ecaterina Varga, nr. 61 A. Cererile pot fi depuse de către familiile sau persoanele interesate, la sediul Primăriei municipiului Aiud, str. Cuza Vodă, nr.1.

Titularul cererii de repartizare a unei locuințe pentru tineri, destinată închirierii, trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii. Persoana care a depus cerere poate primi repartiție pentru locuință în cel mult 36 de luni de la împlinirea acestei vârste.

Stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor și repartizarea locuințelor pentru tineri destinate închirierii se va face potrivit criteriilor stabilite în conformitate cu prevederile Legii nr. 152/1998, privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, și aprobate conform prevederilor HCL nr. 315 din 20.12.2016.

Persoanele interesate, precum și solicitanții care au cereri depuse pot obține informații privind documentele necesare întocmirii/actualizării dosarelor, de la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Aiud.

Termenul limită de depunere a cererilor însoțite de documentele actualizate este de 30.03.2018.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax