Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Începe colectarea separată, ”din poartă în poartă”, a deșeurilor reciclabile din sticlă

Publicat

primaria aiud

Operatorul de salubritate Asocierea SC RER VEST S.A. și SC RETIM ECOLOGIC SERVICE S.A va demara activitatea de colectare separată și transport separat, prin metoda „din poartă în poartă”, a deșeurilor reciclabile din sticlă, anunță Primăria Aiud.

Colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă se va efectua în ultima zi de joi a fiecărei luni, inclusiv luna decembrie, la Aiud.

În vederea colectării corespunzătoare, toate aceste deșeuri din sticlă (sticle, pahare, borcane etc) vor fi depozitate în saci transparenți din polietilenă, care vor fi amplasați în fața porții, la loc vizibil, fără a obstrucționa accesul pe domeniul public.

Deșeurile precum vesela, becurile, oglinzile sau obiectele din ceramică nu fac obiectul acestei campanii de colectare a deșeurilor reciclabile din sticlă, deoarece nu pot fi reciclate, precizează sursa citată.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax