Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: “Investim în investitori”. MARŢI, selecţie de personal pentru angajare la o companie cu capital german. Condiţii

Publicat

Primaria Aiud

primariaaiud Primăria Municipiului Aiud  în parteneriat cu compania românească cu capital german pema electrotehnic Romania continuă cu succes proiectul “Investim în investitori”, demarat la începutul acestui an.

Prin intermediul acestui proiect și respectând cadrul legal existent, administrația locală aiudeană sprijină companiile private prin facilitarea selecției de personal calificat și necalificat în vederea angajării, prin punerea la dispoziția investitorilor privați, și nu numai, a locațiilor necesare investițiilor.

“Suntem extrem de deschiși oricărei companii private care dorește să investească în Municipiul Aiud, prioritățile noastre fiind următoarele: atragerea  de noi investitori, stabilizarea și extinderea afacerilor acestora, crearea de noi locuri de muncă, scăderea procentului migrației forței de muncă calificate și necalificate”, transmit reprezentanţii Primăriei Aiud.

Obiectivele Primăriei Municipiului Aiud privind atragerea de investitori sunt: dezvoltarea mediului de afaceri în municipiul Aiud, crearea unui flux informațional către și dinspre investitorii străini, construirea unui cadru de cooperare între sectorul public și sectorul privat, realizarea unor baze de date care să conțină informații pentru uzul investitorilor străini și care să includă și materiale de promovare.

Punctele forte pe care mizează sunt: mobilitatea foarte bună a personalului,  punerea la dispoziția investitorilor strategici de facilități fiscale, punerea la dispoziția investitorilor străini a imobilelor dezafectate, crearea unui mediu stimulativ pentru activitățile inovative din industrie, infrastructură rutieră – existența unor proiecte de reabilitare rutieră a drumurilor județene (construirea de noi drumuri locale & autostradă), infrastructură de distribuție a gazelor, infrastructură electrică, punerea la dispoziția investitorilor de spații în regim favorabil investițiilor în apropierea autostrăzii, organizarea de întâlniri periodice cu investitorii în vederea observării cerințelor și nevoilor acestora

Această nouă etapă a proiectului “Investim în investitori” presupune selecția de personal calificat și necalificat din Aiud pentru fabrica pema electrotehnic Romania de la Ciugud – investitorul luând in considerare posibilitatea deschiderii unui punct de lucru in Municipiul Aiud.

Toți cei interesați în găsirea unui loc de muncă sunt invitați, marți, 30 mai 2017, în sala I.C. Brătianu a Primăriei Municipiului Aiud pentru a participa la interviul susținut de către reprezentanții companiei pema electrotehnic Romania.

Se oferă: decontarea transportului pe ruta Aiud – Ciugud și retur, posibilitatea de dezvoltare și promovare, salarii atractive și tichete de masa, condiții de muncă la cele mai înalte standarde.

Cerințe: studii medii, seriozitate îndemânare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax