Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Modificarea legii blochează eliberarea certificatelor de urbanism. Instituţia nu are specialişti în domeniu

Publicat

primaria aiud

primaria aiud Primăria Aiud transmite că, prin modificarea din luna decembrie 2016 a Legii 350/2001, eliberarea certificatelor de urbanism mai poate fi realizată doar de arhitectul-șef/ urbanistul-șef al municipiului.

„În momentul de față, instituția noastră nu are angajat nici un absolvent de specialitate, deși, postul de arhitect-șef a fost scos la concurs încă din luna octombrie a anului trecut, acest post fiind și în prezent vacant.

Pentru rezolvarea problemei, s-a luat legătura cu Consiliul Județean, astfel încât arhitectul șef al județului să preia temporar aceste atribuții.

Asigurăm pe toți cei interesați că facem toate demersurile legale, pentru ca în cel mai scurt timp să se deblocheze această situație”, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax