Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria AIUD: Părinții sau cetățenii care au în întreținere copii minori și intenționează să plece la muncă în străinătate trebuie să anunțe Serviciul Public de Asistență Socială

Publicat

primaria aiud

primaria aiud Primăria Aiud anunță cetățenii care sunt părinți sau au copii în întreținere și care intenționează să plece la muncă în străinătate că au obligația să anunțe cu minimum 40 de zile Serviciul Public de Asistență Socială.

Conform Legii 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, republicată, cu modificările și completările ulterioare:

„Părinții/părintele care au/are în întreținere copii minori și intenționează să plece la muncă în străinătate, au/are obligația de a notifica această intenție Serviciului Public de Asistență Socială, cu minimum 40 de zile înainte de a părăsi țara.”

Mai multe informații se pot obține la sediul Serviciului Public de Asistență Socială Aiud, din str. Unirii, nr. 8A, sau la telefon 0258/862313.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax