Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Post vacant de îngrijitor la Muzeul de Istorie și de Științele Naturii. Calendarul concursului și condiții

Publicat

Primăria Aiud

Primăria Aiud anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea postului vacand de îngrijitor la Muzeul de Istorie și de Științele Naturii.

Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție Municipală de Cultură, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de îngrijitor.

Calendar concurs

  • 6 decembrie 2021 ora 11:00 – proba practică
  • data şi ora interviului se afişează obligatoriu odată cu rezultatele la proba practică.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 3 din H.G. nr. 286/2011 cu modificările și completările ulterioare.

Condiții specifice necesare participării la concurs:

Nivelul studiilor: Medii/Generală

Dosarele de înscriere la concurs se depun până în data de 24.11.2021, ora 16:00, la adresa din loc Ciumbrud, str. Vasile Lucaciu, nr. 1.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare a concursului şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție Municipală de Cultură şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție Municipală de Cultură, loc. Ciumbrud, str. Vasile Lucaciu, nr. 1, telefon: 0258 861703 sau e-mail: cultura@aiud-art.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax