Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Producătorii și întreprinzătorii locali, invitați să promoveze și să utilizeze marca înregistrată „Made in Aiud”

Publicat

MADE IN AIUDLa inițiativa conducerii Primăriei municipiului Aiud, cu ocazia celei de-a VI-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor, a fost lansat conceptul „Made in Aiud”. Prin intermediul acestui concept, producătorii aiudeni au avut posibilitatea să-și promoveze produsele tradiționale sau alte tipuri de produse, dorindu-se astfel recunoașterea Aiudului, în context internațional.

Prin adresa primită de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, Primăria municipiului Aiud a fost înștiințată asupra faptului că s-a admis înregistrarea mărcii ”Made in Aiud” pentru următoarele clase de produse și/sau servicii:

  • Hârtie și carton; produse de imprimerie; articole pentru legătorie; fotografii; adezivi (materiale colante) pentru papetărie sau menaj; pensule; materiale de instruire sau învățământ ( cu excepția aparatelor); materiale plastice pentru ambalat; caractere tipografice; clișee.

  • Frânghii și sfori; materiale textile fibroase brute; plase; vele; saci; corturi.

  • Îmbrăcăminte.

  • Publicitate; administrație comercială.

  • Educație; instruire; divertisment; activități sportive și culturale.

Reprezentanții Primăriei Aiud au lansat o invitație tuturor producătorilor și întreprinzătorilor aiudeni, de a se alătura demersurilor municipalității de a promova localitatea, prin utilizarea mărcii ”Made in Aiud”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax