Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: „Proiect de 10 milioane de euro, blocat. Un consilier nu semnează actele de şedinţă”

Publicat

primaria aiud

Primăria Municipiului Aiud trasmite că proiectul local de transport public ecologic, ce reprezintă o investiţie de 10 milioane de euro, este blocat pentru că un consilier local nu a semnat actele şedinţei Consiliului Local din 15 martie.

„Proiect de 10 milioane de euro pentru Aiud în pericol pentru că Danciu Ionela Mariana (consilier local independent) nu vine să semneze actele de ședință.

Cel mai ambițios și mai complex proiect pentru comunitate, transport public ecologic în municipiul Aiud, în cadrul POR 2014-2010, OS 3.2., vizează o investiție de 46 de milioane de lei în municipiul Aiud.

Acest proiect se află în acest moment în faza de evaluare, ADR Centru solicitându-ne clarificări. Pentru a putea răspunde acestor clarificări Consiliul Local al municipiului Aiud s-a întrunit vineri, 15 martie 2019, într-o ședință extraordinară. În vederea soluționării unor probleme de ordin tehnic, consilierii au votat două proiecte de hotărâre.

Așa cum cere legea, actele de ședință trebuie semnate de către secretarul municipiului și de către președintele de ședință – în acest caz doamna Danciu Ionela Mariana, consilier local independent. Cu toate acestea, vineri, după ședință, doamna Danciu a fost de negăsit. Astfel, actele au rămas nesemnate, iar punerea în aplicare a hotărârilor este în acest moment blocată.

Problema este că, pentru a răspunde celor două clarificări pe proiect, cu termen 19 martie 2019, trebuie ca astăzi să lucrăm împreună cu Oficiul de Cadastru pentru finalizarea răspunsurilor. Nu putem face nimic până nu avem semnătura președintelui de ședință pe hotărâri. Riscăm să pierdem un proiect de 10 milioane de euro.

Pe această cale, facem încă un apel către consilierul local independent să lase deoparte agenda personală în interesul agendei publice și să își îndeplinească responsabilitățile pentru care a depus un jurământ cu celeritate. Este spre binele comunității!”, transmite Primăria Municipiului Aiud, într-un comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sica

    luni, 18.03.2019 at 12:23

    Ce obraz au cei din administratia orasului sa se dea victime acum.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax