Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Proprietarii de terenuri din parcela Tinod, chemaţi să se prezinte pentru semnarea documentelor necesare întabulării gratuite

Publicat

primaria aiud

primaria aiud Începând cu data de 17 octombrie, toți proprietarii de terenuri din parcela Tinod, partea dreaptă a Drumului Național pe sensul de mers Aiud – Alba Iulia, de la parcarea din fața fostului IAS și până la drumul pietruit către Grepeni sunt rugați să se prezinte la Biroul agricol din cadrul Primăriei municipiului Aiud, în vederea semnării documentelor necesare primei întabulări gratuite a terenurilor.

Pentru finalizarea întabulărilor este necesară semnarea documentelor atât de către proprietarii care nu au întabulate terenurile cât și de către cei care au deja terenurile înscrise în Cartea Funciară.

Tot la sediul Primăriei pot fi consultate planurile parcelare, așa cum au fost ele întocmite și se pot depune contestații în cazul în care există eventuale neclarități.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax