Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Soluţie temporară pentru conectarea la rețeaua electrică a unor locuinţe. Cetăţenii în cauză trebuie să obţină adeverinţe

Publicat


strada aiud Locuitorii de pe străzile Transilvaniei și Bethlen Gabor din municipiul Aiud vor avea curent electric. Aceștia sunt așteptați la primărie pentru obține adeverințe care să lămurească situația imobilelor în care locuiesc.

În urma solicitărilor repetate pe care locuitorii de pe strada Transilvaniei, nr. 42 și a celor de pe strada Bethlen Gabor le-au formulat către Primăria municipiului Aiud, s-a conturat singura soluție pentru alimentarea cu energie electrică a locuințelor debranșate de pe străzile amintite.

Astfel, locatarii acestor locuințe sunt rugați să se prezinte la Primăria municipiului Aiud, pentru obținerea unei adeverințe care lămurește situația locativă.

„Știut fiind faptul că există pericolul punerii în aplicare a procedurilor legale de evacuare, imobilele vor fi conectate la rețeaua electrică, printr-un contract încheiat pe o perioadă determinată, condiția solicitată de reprezentanții Agenției de Furnizare a Energiei Electrice Alba fiind aceea de depunere a unei garanții de către beneficiarii acestui tip de contract.

Considerăm că această soluție vine în sprijinul familiilor afectate de lipsa energiei electrice, în același timp autoritățile locale depunând toate eforturile pentru urgentarea procedurilor de asigurare a unor locuințe sociale pentru cei aflați în dificultate”, a transmis Primăria Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax