Connect with us
Publicitate

AIUD

Primăria Aiud: Studiul de fezabilitate pentru transport ecologic, în procedură de evaluare la APM Alba

Publicat

primaria aiud

Primăria Aiud anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Alba fără evaluarea impactului asupra mediului pentru proiectul ”Studiu de Fezabilitate cu elemente specifice de DALI pentru obiectivul Transport ecologic în Municipiul Aiud”, propus a fi amplasat în municipiu şi localităţile componente.

Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud, cu sediul în localitatea Aiud, strada Cuza Vodă, nr. 1, judeţul Alba, titular al proiectului ”Studiu de Fezabilitate cu elemente specifice de DALI pentru obiectivul Transport ecologic în Municipiul Aiud”, propus a fi amplasat în municipiul Aiud și localitățile componente și aparținătoare, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Alba, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului *) – fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în municipiul Aiud și localitățile componente și aparținătoare.

Proiectul, decizia de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Alba, din Alba Iulia, strada Lalelelor, nr. 7B, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.00 și vineri între orele 8.00 – 14.00, precum şi la următoarea adresă de internet: apmab@anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile (calendaristice) de la data publicării prezentului anunţ, până la data de 12.06.2018.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax