Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud va monta camere de supraveghere în municipiu. Măsuri pentru siguranţa cetăţenilor şi depistarea celor care aruncă gunoaie ilegal pe spaţiul public

Publicat

17636785_668524093350653_1335489080063556611_o Primăria Aiud pregătește instalarea de camere de supraveghere în municipiu atât pentru siguranța cetățenilor, cât și pentru prinderea celor care aruncă deșeuri „la voia întâmplării”. Municipalitatea vizează intrările în oraș, zonele de risc și curățenia.

„Vom monta camere în locuri precum acestea. Intrăm astfel într-un proces care va reduce nerespectarea legii, cu timpul. Nu pot exista atâtea camere câtă nepăsare manifestă unii. Poate exista însă atitudine civică”, a precizat miercuri primarul municipiului Aiud, Oana Badea, într-o postare pe o rețea de socializare.

Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, a transmis pentru Alba24 că în bugetul aprobat pe acest an a fost prevăzută instalarea de camere în oraș, atât pentru siguranța cetățenilor, cât și pentru curățenie.

„Am prevăzut în bugetul aprobat săptămâna trecută instalarea de camere în oraș, atât pentru siguranța cetățenilor cât și pentru curățenie. Pe o procedură de achiziție ulterioară deciziei noastre finale vom demara acțiunea. Ne interesează intrările în oraș, zonele de risc și curățenia. Avem solicitare și din partea poliției în acest sens, cercetarea unor fapte fiind mult înlesnită dacă există imagini. Suntem la începutul demersului”, a menţionat Oana Badea, pentru Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax