Connect with us
Publicitate

AIUD

Primăria Aiud vinde în acest an peste 1.500 mc de lemn de lucru fasonat. Care este prețul și cine va putea cumpăra

Publicat

Primăria Aiud vinde în acest an persoanelor fizice și unităților de interes local peste 1.500 mc de lemn, la prețul de 220 lei/mc. 

Consilierii locali din Aiud au aprobat, în ședința din 16 februarie o hotărâre privind vânzarea directă a lemnului de lucru fasonat către persoane fizice și către unităţile de interes local finanţate integral sau parţial de la bugetul de stat sau de la bugetul local care nu desfăşoară activitate economică.

Potrivit documentului, în anul 2023 se va recolta și valorifica din fondul forestier aflat în proprietatea UAT Aiud un volum total de masă lemnoasă de 2.835 mc.

De asemenea, a fost aprobată vânzarea directă a 1.550 mc lemn de lucru fasonat, la prețult de 220 lei/mc. Vânzarea se va face către persoane fizice și către unităţile de interes local finanţate integral sau parţial de la bugetul de stat sau de la bugetul local care nu desfăşoară activitate economică în sensul reglementărilor comunitare în domeniul ajutorului de stat.

Lemnul va putea fi vândut astfel:

  • în volum de maximum 50 mc, pe baza autorizaţiei de construcţie, în vigoare;
  • în volum de maximum 10 mc/an/familie/unitate de interes local, pentru nevoi proprii.

Masa lemnoasă care nu va putea fi valorificată prin licitație, urmează să fie valorificată prin vânzare directă conform reglementărilor legale în domeniul silviculturii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax