Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia a cumpărat articole de uniformă pentru personalul Poliției Locale. Cât au costat

Publicat

Primăria municipiului Alba Iulia a cumpărat recent mai multe articole de uniformă pentru personalul Poliției Locale. Este vorba despre tricouri, pantaloni de intervenție, șepci, caschete, pantofi și bocanci. 

Achizițiile au fost făcute prin intermediul platformei SEAP, valoarea totală a articolelor fiind de peste 43.700 de lei, fără TVA.

Au fost achiziționate astfel:

  • 219 tricouri (model Polo negru, din bumbac 100%, personalizate prin transfer termic cu bandă reflectorizantă elastică – 15.987 lei, fără TVA)
  • 20 de pantaloni de intervenție (pantaloni din stofă cu vipușcă – 2.900 lei, fără TVA)
  • 125 de șepci cu cozoroc (inscripționate „Poliția Locală” cu emblema brodată, dublură la coifură, șnur argintiu prins în doi butoni – 10.250 lei, fără TVA). Prețul unei șepci ajunge la 82 de lei (la care se adaugă TVA).
  • 16 caschete de circulație (confecționate din tercot alb, două coafe rezervă, cozoroc alb, emblemă brodată „Poliția Locală” – 2.080 lei, fără TVA)
  • 10 perechi de bocanci  (din piele netedă de bovină – 1.370 lei, fără TVA)
  • 40 perechi de pantofi de vară (din piele naturală, cu perforații – 6.800 lei, fără TVA)
  • 70 de centuri de piele (piele naturală de bovină, culoare neagră, lățime 50 mm, grosime 3,5 – 4 mm – 4.060 lei, fără TVA)
  • 20 + 20 bucăți – emblemă pentru coifură și ecuson mânecă „Poliția Locală” (340 lei, fără TVA)

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    duminică, 05.06.2022 at 11:09

    1)Bani aruncati ” pe fereastra ” : Politia Locala din A. Iulia Participa la VREO PARADA a Modei ????? ; 2) Sceneta de teatru de amatori, jucata de 2 POLITAI Locali, Azi Dimineata, In Fata Bisericii de pe str. Enerigiei : au oprit un batran, in carucior de handicapati, si pe insotitorul lui ( erau CU Masina Politiei locale ! ), unul tot vorbea de zor, la un telefon, al-2 se tot RASTEA la insotitorul care se ocupa de Batran !!!!! A venit si o doamna ( probabil sotia insotirolului ), dupa 5 sau 6 minute, l-au lasat pe insotitor sa-l duca pe batran, spre iesirea din str. Closca, nu stiu, mai departe unde, eu priveam de sus, de la un ploc, pe geam. Astora le DATI atata BANET ” SEAP”= patru zeci si trei de mii, trei sute, FARA TVA, Sa FACA CIRC si PARADA MODEI ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax