Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primaria Alba Iulia a cumpărat două manechine ca să-i învete pe politiștii locali cum să se îmbrace ca la carte

Publicat

Sala de ședințe a Poliției Locale Alba Iulia va avea noi dotări. Este vorba despre două manechine de plastic, model bărbat, în mărime naturală.

Cele două manechine nu vor avea un rol pur decorativ, ci unul educativ: manechinele vor fi îmbrăcate cu uniforma de vară și cea de iarnă pe care agenții poliției locale sunt obligați să le respecte, însă potrivit reprezentanților primăriei acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. 

Din câte se pare unii polițiști locali mixează hainele de civili cu cele de serviciu, iar reprezentanții primăriei vor să stopeze acest lucru.

Când un polițist local nu va veni îmbrăcat corespunzător acestuia i se va arăta cu ajutorul celor două manechine cum trebuie să fie îmbrăcat.

Achiziția a fost făcută miercuri, 3 februarie, pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), prin cumpărare directă.

Prețul plătit pentru cele două manechine din plastic cu suport din sticlă a fost de 642 de lei (321 lei / bucată).

„Acest manechin de bărbat este proporțional, complet rotund și cu un finisaj elegant. Brațele și torsul sunt detașabile, făcându-le ușor de îmbrăcat și accesorizat. Realizat din material plastic durabil, cu o bază din sticlă securizată, tijă și fitinguri, manechinul este rezistent și ușor de utilizat”, este descrierea făcută de ofertant, Eurom Chrom Distribution SRL.

Dimensiunile manechinului sunt:

  • înălțime – 185 cm
  • bust – 95 cm
  • talie – 75 cm
  • șold – 95 cm

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax