Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia a cumpărat materiale pentru repararea mobilierului urban aflat pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut

Publicat

Primăria Alba Iulia a cumpărat recent materiale pentru întreținerea și repararea obiectelor de mobilier urban degradate sau distruse, aflate pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut. 

Administrația locală a achiziționat, prin intermediul platformei Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), lațuri din lemn pentru repararea suporților de biciclete din zona Parcului Dendrologic.

Vezi și VIDEO: Bănci rupte, mobilier incendiat și rastele călcate în picioare, pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia

Mai exact, au fost cumpărate 500 de bucăți de lațuri din brad, cu dimensiunea de 425 mm x 45 mm x 24 mm, lăcuite de două ori.

Produsele au fost solicitate de către Serviciul Întreținere a Domeniului Public din cadrul Primăriei Alba Iulia, valoarea achiziției fiind de 2.000 de lei.

De asemenea, tot pentru lucrări de întreținere și reparare a obiectelor de mobilier urban, au fost achiziționate pensule, lac 2 în 1 și diluant, în valoare totală peste 840 de lei.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 06.04.2021 at 11:37

    Pai din poza se vede ca pe acolo nu s-a mai maturat de un an.Vopsitul si curatenia nu pot fi facute de asistatii sociali, nu de niste necalificati angajati pe bani grei de Primarie ? Sau pentru asta trebuie niste oameni cu diploma la 1 Aprilie 1918 ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax