Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia a dat în judecată Telekom și mai multe firme care au avut spații în Cetate, pentru a-și recupera datoriile

Publicat

sediu primarie drona

Primăria Alba Iulia a început o campanie de recuperare a datoriilor de la mai multe firme și persoane fizice.

Vizate sunt trei firme care au închiriat spații în Cetatea Alba Carolina, două persoane fizice cu spații comerciale prin oraș, dar și compania Telekom.

 Companie care, potrivit reprezentanților primăriei, nu a plătit pentru utilizarea de canalizații tehnice și datorează peste 100.000 de lei municipiului Alba Iulia.

În total, UAT Alba Iulia are de primit peste 60.000 de euro și pentru a-și recupera banii a acționat în instanță cele patru firme și două persoane fizice.

Dosarele au fost înregistrate pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, dar deocamdată nu au prim termen de judecată.

Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, Telekom Romania Communication S.A datorează municipiului 105.444,36 lei – taxa de utilizare canalizații tehnice, din iunie 2015.

Materos Play SRL, o firmă care a avut închiriat în 2018 un spațiu comercial / trăsură în Cetatea Alba Carolina are de dat primăriei 13.393,96 euro, pentru închiriere teren și penalități.

În aceeași situație se află și Onasis Invest SRL, acționată în instanță pentru suma de 16.312,93 euro, bani datorați Primăriei Alba Iulia pentru închirierea unui spațiu comercial / trăsură în Cetatea Alba Carolina, în 2018. În suma cerută de primărie intră și penalități.

De asemenea, societatea Didavis Carolina SRL a fost trimisă în judecată pentru suma de 6.906,56 euro, bani ce reprezintă închirierea și penalitățile pentru un spațiu comercial / trăsură în 2018, în Cetatea Alba Carolina.

UAT Alba Iulia a acționat în instanță și două persoane fizice pentru taxe de concesiune și penalități, asupra unor spații comerciale.

O.D.M. a fost acționat în instanță pentru suma de 1.501,58 euro – taxă concesiune+penalități din 2017, pentru spații comerciale de pe Bulevardul Transilvaniei și Republicii.

Pentru suma de 3.157,76 euro, formată din taxă de concesiune și penalități din 2017, a fost trimis în judecată și B.I., aferentă unor spații comerciale de pe strada Vasile Goldiș.

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax