Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia a făcut plângere penală pentru distrugere. Peste 100 de indicatoare rutiere și bunuri publice, VANDALIZATE

Publicat

Peste 100 de indicatoare rutiere și alte bunuri de pe domeniul public din Alba Iulia au fost vandalizate, a transmis vineri viceprimarul Emil Popescu. Potrivit acestuia, Primăria a făcut plângere penală. 

„Imaginile pe care le vedeți sunt doar o parte din cele pe care Primăria din Alba Iulia le-a transmis IPJ, alături de o plângere penală pentru distrugere.

Deocamdată, nu se cunoaște cine se face vinovat de aceste fapte. Ce știm sigur este că circa 120 de indicatoare rutiere au fost „inscripționate” și că pagubele se ridică la 25.000 de lei.

Sper ca polițiștii care au demarat o anchetă în acest caz să depisteze, cât mai curând, autorul sau autorii acestor fapte și să îi tragă la răspundere potrivit legii. Situații similare ne-au fost semnalate și de către cetățeni, în ultimele luni, inclusiv pe rețelele de socializare.

Dacă aveți orice fel de informație legată de cei care comit astfel de fapte reprobabile, vă rog să vă adresați Poliției Locale sau Poliției Municipiului Alba Iulia.

În calitate de viceprimar dar și de cetățean al orașului, sper ca vinovații să fie identificați în cel mai scurt timp și să plătească pentru faptele comise”, a scris viceprimarul Emil Popescu, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Emil Popescu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 04.11.2022 at 16:05

    Pe unde mergi, indiferent de traseu, vezi aceleaşi mâzgăleli la care nimeni nu are nimic de zis. Că de Poliţia locală, care mai deună zi se scremeau să mute o maşină abandonată, nu te poţi lua, că sunt toţi puşi pe sprânceană. Şi erau doar şase, un sfert de pluton.

  2. dolfi

    vineri, 04.11.2022 at 23:22

    vreti sa opriti aceste mazgaleli? Prindeti vinovatii si tatuatile pe fata toate mazgalelile. Si dati-i la tv! fara amenzi sau alte masuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax