Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia a fost premiată pentru ”mobilitate și transport urban”, la un concurs național. Ce spune primarul Pleșa

Publicat

Primăria Alba Iulia a fost premiată pentru ”mobilitate și transport urban”, la un concurs național. Este vorba despre Smart City Industry Awards, un eveniment organizat de Asociaţia Română Smart City. Din câte se pare Primăria Alba Iulia a participat cu proiectul de mobilitate urbană care a transformat orașul într-un șantier în ultimul an. 

În concurs s-au putut înscrie la mai multe categorii, primăriile din țară, care au implementat proiecte în ultima perioadă.

Alba Iulia a fost desemnată câștigătoare la categoria ”Mobilitate și Transport Urban”. Premiul a fost ridicat de primarul Gabriel Pleșa.

Ce a spus primarul Pleșa

”Alba Iulia a primit aseară, la București, la cea de-a opta ediție a Smart City Industry Awards, premiul categoriei ”Mobilitate și Transport Urban”. A fost încă un prilej de a duce municipiul nostru în lumina reflectoarelor și în atenția decidenților de la nivel guvernamental, prezenți în număr mare la eveniment.

Este meritul comunității noastre și al faptului că ne-am asumat să ducem la bun sfârșit un proiect complicat, îndrăzneț și care ne-a dat tuturor bătăi de cap – sistemul integrat de mobilitate, dar care are meritul că ne împinge în față, în direcția corectă, cea în care transportul public și transportul nepoluant reprezintă alegeri firești.

Le mulțumesc albaiulienilor pentru înțelegerea de care au dat tot timpul dovadă și, în egală măsură, colegilor din Primăria Alba Iulia și partenerilor noștri.

Dedic acest premiu comunității locale, pentru ca e victoria noastră, a tuturor! Împreună, facem din Alba Iulia un loc mai bun”, a scris Gabriel Pleșa pe Facebook.

Ce este Gala Smart City Industry Awards

Gala Smart City Industry Awards (SCIA) este un eveniment anual, ce are ca scop descoperirea, recunoaşterea şi premierea soluţiilor şi a proiectelor inovatoare propuse de Unităţi administrativ teritoriale (UAT), antreprenori, mediul asociativ sau mediul academic. Premiile SCIA au ca scop promovarea proiectelor şi soluţiilor inovatoare care conduc la dezvoltarea comunităţilor.

În competiţia din 2024 s-au înscris 60 de proiecte. Proiectele propuse pentru examinare de către juriul desemnat de organizator au avut ca termen de înscriere data de 15 martie 2024. Preşedintele juriului din acest an a fost primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 05.04.2024 at 13:43

    Aşa o fi. Dar nu putea un PNL-ist, să dea premiul altuia, mai ales când Pleşa s-a întors „acasă”.

  2. Beleiu Gheorghe

    vineri, 05.04.2024 at 18:40

    E cumva premiul pentru merite deosebite în elaborarea „lucrării de doctorat”?

  3. Gogu

    vineri, 05.04.2024 at 20:01

    Asa o fi dar Ceausescu a gandit doua benzi pe sens in acei ani, Plesa a gandit doar o bandă pe sens. Vom vedea cum ne descurcăm ,o bandă este pt transportul in comun😃😃frumos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax