Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia a început demontarea panourilor de pe Drumul Miceștiului, care blocau vizibilitatea de pe străzile laterale

Publicat

Primăria a început demontarea panourilor de pe marginea drumului care leagă cartierul Micești de Alba Iulia. Acestea obturau vizibilitatea șoferilor care ieșeau de pe străzile secundare, fiind una dintre măsurile intens solicitate de locuitorii din zonă. 

Nu au putut fi demontate mai devreme din cauză că lucrarea la amenajarea drumului respectiv era în garanție.

”În urma multiplelor solicitări venite din partea albaiulienilor, angajații primăriei au început demontarea panourilor amplasate în spatele parapeților de pe Calea Moților și strada Zlatnei, între Stadion și Micești.

Rolul acestora era strict estetic și au fost cauza multor accidente rutiere, obturând vizibilitatea la ieșirea de pe străzile lăturalnice.

Acolo unde este posibil și nu obturează vizibilitatea, acestea vor fi înlocuite cu gard viu ori arbuști de mici dimensiuni” a transmis primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Dezinteres Total

    miercuri, 29.12.2021 at 18:41

    O prostie fara margini, cum sa aiba doar rol estetic? Observ pareri in ceea ce inseamna siguranta pietonilor din partea celor care au scoala vietii(educatia si studiile nefiind necesare in zilele noastre).Ii rog pe cei care nu stiu sa se asigure cand intra pe Calea Motilor, sa mearga la oftalmolog(o parte nu cred ca trec testul) si sa incerce sa se plimbe impreuna cu copilașii lor pe zona neprotejata acum de acele elemente de protectie”estetice”. Frumoasa tara, pacat ca e locuită.

  2. Andrei Sima

    miercuri, 29.12.2021 at 21:32

    Balustrada care ramane instalata protejeaza pietonii, nu panourile de care se vorbeste aici. Daca ati verifica cu atentie, materialul din care sunt facute aceste panouri nu este capabil sa protejeze pe nimeni.

  3. Dezinteres Total

    miercuri, 29.12.2021 at 22:27

    Daca dvs. considerati ca o bucata de tablă montată la o înălțime de aproximativ 40-45 cm protejeaza pietonii, inseamna ca tot ceea ce am scris in primul comentariu este real, va doresc un an nou fericit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax