Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia a montat peste 1000 de dozatoare cu dezinfectant în scările de bloc. Cine trebuie să le umple la loc

Publicat

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia susțin că în municipiu, în scările de bloc au fost montate până în data de 22 aprilie, 1050 de dozatoare cu dezinfectat pentru mâini.

Mai mult, aceștia au făcut și o serie de precizări legate de cine trebuie să gestioneze dozatoarele montate și să le umple la loc cu soluție după ce se golesc. 

”Au fost montate în toate scările (eventual mai există maxim 5 scări de bloc care nu figurau în evidențele noastre ca unități de locuințe colective cu ocupare). Și în aceste scări se montează dozatoarele. Lucrările de montare au început în data de 7 aprilie și au fost finalizate în proporție de 99% în data de 22 aprilie”, a declarat pentru Alba24.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Robert Roman.

Totuși, în ultimele zile, pe adresa redacției mai mulți cetățeni au reclamant faptul că în scările de bloc din jurul Primăriei Alba Iulia nu au fost montate dozatoare cu dezinfectant pentru mâini, ci doar s-a făcut dezinfecție.

Marți, 28 aprilie, în scările blocurilor A1, A3, D2, D1, toate situate în centrul orașului, la mai puțin de 100 de metri de primărie, nu erau montate dozatoare.

La scurt timp după ce Alba24.ro a semnalat către reprezentanții  instituției că nu există dozatoare în mai scări din zona Centru, o mașină a primăriei și câtiva angajați și-au facut apariția în zona pentru a monta aparatele.

Dozatoarele au fost achiziționate de la trei firme Dedeman SRL – 9600,50 lei, Copy Paper Solution SRL 19.997,95 lei și Ove Impact SRL 5242,60 lei, au declarat pentru Alba24.ro, reprezentanții primăriei.

Cine trebuie să umple dozatoarele după ce se golesc

De asemenea, dozatoarele au fost umplute cu dezinfectant și se va mai face o umplere. Potirivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, asociațiile de proprietari trebuie să preia sarcina întreținerii dozatoarelor și alimentarea lor cu biocide.

În cazul în care nu a fost montat dozator cu dezinfectanți de mâini, într-o scară de bloc, Primăria Alba Iulia îi îndeamnă pe cetățeni să sune la numărul 0258 819 462 pentru a semnala problema.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax