Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia a rezolvat o problemă semnalată de cititorii Alba24. Zece stâlpi de iluminat public, montați pe 3 străzi

Publicat

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au anunțat că au rezolvat o problemă semnalată de cititorii Alba24. O zonă din Alba Iulia a fost lăsată în beznă după executarea lucrărilor la iluminatul public.

Oamenii au fost plimbați de la primărie la furnizorul de electricitate și înapoi, astfel încât în final au apelat la presă. Vezi detalii aici

Situația dura de mai bine de un an. ”Nu este sigur să parchezi aici, să venim și să ieșim, nu știm cine vine pe stradă, nu suntem în cel mai bun cartier, nu este cel mai sigur loc aici” a spus unul dintre cititorii Alba24 care au semnalat situația.

Viceprimarul Marius Filimon a transmis că situația a fost remediată, după intervenția echipelor.

El a spus că pe străzile Rodnei, Negoiu și Muzicanților au fost montați în total 10 stâlpi de iluminat cu  lămpi Led controlate prin telegestiune.

Pe strada Rodnei au fost montați 4 stâlpi și 4 lâmpi, pe strada Negoiu – 2 stâlpi și 2 lămpi, iar pe strada Muzicanților – 2 stâlpi și 2 lâmpi.

În plus, a mai adăugat Filimon, pe alea de legătură dintre strada Rodnei și strada Muzicanților au mai fost amplasați 2 stâlpi și 2 lămpi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cometfire

    luni, 14.10.2024 at 12:17

    👏 Bravo, well done folks!! Thank you.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate