Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia anunță dezbatere publică pentru PUZ-ul noului magazin Kaufland din oraș. Unde va fi construit

Publicat

Primăria Alba Iulia a lansat în consultare publică proiectul privind aprobarea PUZ-ului pentru construcția noului magazin Kaufland din oraș. 

Compania va construi un al doilea magazin în Alba Iulia, în cartierul Ampoi 1, unde există deja un alt supermarket Penny, dar și mai multe magazine de cartier.

De altfel, pe lângă magazinele locale, în oraș mai există trei supermarketuri Lidl, unul Selgros, câte un magazin Profi sau Penny prin aproape fiecare cartier.

În alte țări civilizate, pentru a proteja afacerile locale, supermarketurile sunt situate în afara orașului, iar în weekend sunt în general închise, din același motiv.

Noul Kaufland va fi situat lângă giratoriul de pe strada Tudor Vladimirescu, în proximitatea Liceului Tehnologic ”Alexandru Domșa”.

Locația pe care se va construi este terenul fostei baze ”Autotrans”. Deși clădirea a fost reabilitată de curând, din câte se pare compania care deține Kaufland a cumpărat terenul și va dărâma imobilul existent.

Etapa de consultare a populației se desfăşoară în perioada: 08.12.2021- 19.01.2022, au anunțat reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu valoare de recomandare cu privire la acest proiect de hotărâre, se pot depune în scris specificându-se articolul sau articolele din proiect sau regulament la care se referă, menționând data trimiterii și datele de contact ale expeditorului, la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, de pe str. : Calea Moților, nr. 5 A, Camera 8 – Registratură sau în format electronic pe adresa de e-mail: office@apulum.ro în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării prezentului anunț, respectiv până la data de 23.12.2021, ora.16.00.

Proiectul de hotărâre și documentația referitoare la acest proiect pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia, camera 1 (Direcția Urbanism, Amenajarea Teritoriului) sau pe site-ul autorității publice www.apulum.ro, secțiunea Consultare publică.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. alibaba

    joi, 09.12.2021 at 12:19

    E buna alegerea, ca asa pot nemtii sa si vinda gunoaiele si alte resturi.

  2. Muresan

    joi, 09.12.2021 at 12:54

    La pinguini cat mai multe magazine straine.

  3. Pamfil

    joi, 09.12.2021 at 13:09

    esti liber sa cumperi din alta parte! „patriot” de carton ce esti tu!

  4. Costica

    joi, 09.12.2021 at 13:14

    Corect! E dreptul cetăţeanului să trimită ce vrea la primărie. Problema e că primăriei i se rupe de părerea lui.
    Îi ia doar banii şi atât.

  5. cetatean

    joi, 09.12.2021 at 15:38

    Fix asta mai lipsea aici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax