Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia bagă peste 64.000 de euro, anual, sub capota celor 27 de mașini din parcul auto

Publicat

touareg

RCA, ITP și reparațiile anuale ale mașinii scutură buzunarele șoferilor de ceva bani  însă sunt foarte slabe șansele să se ajungă la costuri 10.000 de lei pe an, asta dacă nu vă plimbați cu un Bugatti. La o astfel de sumă poate ajunge însă întreținerea fiecărei mașini din parcul auto al Primăriei Alba Iulia. Nu mai puțin de 64.000 de euro a plătit, doar anul trecut, administrația locală pentru asigurările și reparațiile celor 27 de autoturisme pe care le deține.

214.215 lei au costat în 2017 reparațiile, reviziile și ITP-ul mașinilor aflate în proprietatea Primăriei Alba Iulia de care beneficiază Poliția Locală, Aparatul de Specialitate al Primarului, Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență. Majoritatea reparațiilor se fac la Primato și Aurocar 2002 SRL.

La această sumă se mai adaugă alți 80.230 de lei pentru RCA și CASCO, deci 294.445 lei (64.000 de euro) au fost cheltuiți pentru mașinile acestora în doar un an. Dacă facem o medie, ne dăm seama că fiecare mașină „mănâncă”, pe lângă combustibil, 10.000 de lei în fiecare an.

Cea mai scumpă mașină de întreținut este chiar cea a primarului pentru care revizia de anul acesta a costat aproximativ 2.000 de lei.

Autoturismul Volkswagen Touareg a costat 70.000 de euro și este dotat cu sistem audio cu minim (sic!) 8 incinte acustice, sistem de camere video (minim 4), sistem de navigație integrat cu touchscreen color cu diagonala de minim 15 cm, climatronic cu 4 zone, tapiserie și volan de piele.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax