Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia construiește o creșă nouă de 1.800 de metri pătrați, în zona cartierului Orhideelor. Stadiul proiectului

Publicat

Primăria Alba Iulia va construi o nouă creșă în Alba Iulia, în zona Cartierul Orhideelor, pe Strada Lalelelor, nr. 97 A, lângă Unitatea Militară 01684. Proiectul se află în faza de atribuire a studiului de fezabilitate pentru construcția acesteia.

Creșa se va construi pe o parcelă de 2.065 de metri pătrați, organizată în patru zone: cea destinată clădirilor, o parte destinață jocului, o zonă destinată accesului și circulației și o zonă plantată. Clădirea principală va avea mai multe niveluri și se va întinde pe o suprafață desfășurată de 1.800 de metri părtați.

Potrivit documentelor primăriei, creșa va fi dotată cu încăperi proprii fiecărei grupe de copii, grupuri sanitare, încăperi comune pentru diferite activități, bucătărie, spălătorie și centrală termică, adăpost de apărare civilă, cabinet medical și alte anexe.

Solicitările instituției pentru proiectant au fost acelea ca suprafața desfășurată de 1.800 de metri pătrați a creșei să fie folosită la maximum, astfel încât să fie create cât mai multe locuri în creșă. Asta și în condițiile unei crize de locuri la creșă.

Primăria Alba Iulia a lansat procedura de atribuire a contractului de elaborare a studiului de fezabilitate. Invitația de participare a fost lansată în data de 8 august 2019, dar deocamdată instituția nu a anunțat atribuirea contractului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax