Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia cumpără dotări pentru noua creșă din cartierul Partoș. Mobilier și loc de joacă pentru copii

Publicat

Primăria Alba Iulia cumpără dotări pentru noua creșă din cartierul Partoș, amenajată în locul fostei Școli Generale nr. 4. 

Potrivit documentației, scopul proiectului este creșterea calității sistemului de învățământ preșcolar și îmbunătățirea infrastructurii în mediul urban, prin oferirea de condiții adecvate desfășurării procesului instructiv-educativ. Creșa constituie o etapă fundamentală în dezvoltarea copilului, nu doar prin conținutul științific al procesului instructiv-educativ, ci și prin libertatea de acțiune oferită preșcolarului care-i stimulează interesele de cunoaștere și contribuie la lărgirea câmpului de relații sociale.

La acestă dată lucrările de extindere și reabilitare a clădirii sunt în curs.

Prin achizițiile actuale se dorește asigurarea funcționării corespunzătoare a spațiilor administrative și a altor încăperi și dotarea unui loc de joacă la obiectivul „Schimb de destinație din Școala Generală nr. 4 în Creșă, inclusiv împrejmuire și amenajări exterioare, str. Liliacului, nr. 8, mun. Alba Iulia”.

Pentru nou creșă se vor achiziționa scaune, măsuțe, paturi și vestiare pentru copii, scaune de birou, birouri, dulapuri dar și o stație de călcat și două uscătoare rabatabile.

În ceea ce privește locul de joacă, acesta urmează să fie dotat cu un balansoar, un carusel, o figurină pe arc, un leagăn cu două locuri pentru antepreșcolari și o bancă pentru adulți.

Valoarea totală estimată pentru dotări este de 148.301 lei, fără TVA, iar pentru locul de joacă este de 15.036 lei, fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax