Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia cumpără mobilier nou pentru secțiile de votare din municipiu. Cât va fi investiția și lucrări necesare

Publicat

Primăria Alba Iulia cumpără mobilier nou pentru cele 50 de secții de votare din municipiu, necesar pentru alegerile locale 2020. Valoarea investiției este estimată la 120.000 de lei, fără TVA, ce include și reamenajarea unor dotări existente.

Vor fi cumpărate cabine de vot cu perdele, urne de vot și panouri de direcționare.

Potrivit anunțului primăriei, sunt necesare confecționarea de mobilier specific nou, revizuirea/reamenajarea dotărilor existente în secțiile de votare, confecționarea unor componente ce nu mai pot fi utilizate din cauza numărului mare de utilizări, montarea și demontarea urnelor mari și mici, a panourilor și săgeților indicatoare, transportul acestora la și de la secțiile de votare, operațiuni conexe. Prestatorul va trebui să dispună de personal calificat și mijloace care să-i permită să respecte caietul de sarcini și termenul de finalizare.

În Alba Iulia vor fi 50 de secții de votare, dotate în total cu 225 cabine de vot, 200 urne mari și 50 urne mici (mobile).

Cabinele de vot vor fi construite din profil de aluminiu vopsit alb, de 2 m înălțime și 0,95 metri lățime. Pereții vor fi din PAL melaminat, de culoare albă, fiind montați astfel încât spațiul util să fie de 1×1 metru în cabina de vot. Cabinele de vot vor fi realizate astfel încât să poată fi montate câte patru, înșiruite.

Sunt necesare 10 astfel de ansambluri de câte 4 cabine de vot.

Vor mai fi cumpărate 32 de perdele de mătase (1.10 m x 0,935 m), 150 de panouri de direcționare tip săgeată și 10 panouri ”secție de votare”, din structură PAL.

De asemenea, vor fi confecționate 100 de bucăți urne mari, din lemn rășinoase cu placaj melaminat alb.

Vor fi reparate: 185 de cabine de vot existente, 100 urne mari, 50 urne mici, 390 de panouri de direcționare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax