Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia cumpără o locuință din containere modulare pentru mai multe persoane expropriate din blocul G2 „Turturica”

Publicat

Primăria Alba Iulia cumpără o locuință din elemente modulare de tip container, pentru a oferi condiții mai bune de trai unor persoane aflate într-o situație precară, ca urmare a exproprierii din blocul G2 „Turturica”. 

Primăria Alba Iulia a lansat marți, 18 octombrie, o achiziție pentru locuințe din elemente modulare de tip container. Este vorba despre două containere cu dimensiuni de 4 x 2,8 x 2,4 metri.

La nivelul municipiului Alba Iulia există un număr de trei zone marginalizate, în care în condiții de locuire precare un număr de aproximativ 2.000 de persoane. Teritorial acestea sunt amplasate la periferia cartierelor, prin ridicarea de construcții improprii, fără legături cu rețelele de infrastructură publică, de acces sau utilități.

În prezent, la nivel local există un număr de 25 de unități locative, în 3 blocuri de locuințe sociale. Față de numărul de locuințe speciale din administrarea Direcției de Asistență Socială, există un număr de 400 de solicitări de locuințe sociale, aflate în așteptare și care nu pot fi onorate.

Locuințele din elemente modulare de tip container urmează să fie livrate pe strada Gheorghe Șincai.

Acestea vor fi dotate cu instalații electrice (3 prize, 2 întreupătoare duble, 4 corpuri de iluminat), instalații sanitare (bucătărie: spălător și baterie; baie: lavoar, vas WC, cădiță duș, baterie duș); instalație de alimentare cu apă din PPR, instalație de scurgere) și un boiler de 80 litri.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax