Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia cumpără tichete – abonament de parcare în oraș. Cum vor arăta

Publicat

Primăria Alba Iulia cumpără tichete abonament transmisibile pentru autovehicule. În acest sens, miercuri, 7 iulie, a fost lansată o achiziție publică pentru servicii de tipărire și livrare a tichetelor abonament pentru autovehicule, pentru asigurarea încasării taxelor de parcare pentru parcările cu plată din municipiu. 

Caracteristici tehnice generale:

  • tichetul trebuie să conțină în mod obligatoriu următoarele elemente definitorii: imaginea indicatorului rutier de parcare cu plată, cuvintele „abonament transmisibil”, două elemente grafice – ca măsură de siguranță în vederea protejării de tentativele de falsificare
  • tichetul va conține elemente de siguranță în vederea protejării față de tentativele de multiplicare sub orice formă
  • tichetul va conține un câmp alb ce va permite înscrierea perioadei de valabilitate, de către administratorul parcărilor cu plată, la achiziționarea acestuia
  • tichetele vor fi înseriate crescător
  • imaginea de fundal este cea stabilită de autoritatea contractantă, culorile și nuanțele putând fi modificate de achizitor (se vor exclude culorile roșu și albastru)

Imprimarea tichetelor abonament se va face pe suport carton, 150 gr/mp, care să permită scrierea cu marker permanent. Pentru imprimarea textului se va utiliza cerneală rezistentă la raze ultraviolete, ținând seama că vor fi expuse permanent la soare.

Dimensiunea tichetului va fi de 8,4 x 6,9 cm.

Livrarea tichetelor transmisibile se va face pe baza comenzilor emise de către primărie, în seturi de câte 500 de bucăți.

Valoarea estimată a achiziției este de 1.750 lei, fără TVA. Criteriul care va fi utilizat pentru atribuirea contractului de servicii va fi prețul cel mai scăzut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax