Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia cumpără utilaje pentru repararea drumurilor din oraș. Investiție de peste 1,8 milioane de lei

Publicat


Primăria municipiului Alba Iulia cumpără utilaje în valoare de peste 1,8 milioane de lei, pentru repararea și întreținerea, în regim propriu, a drumurilor nemodernizate aflate în administrare.

Primăria municipiului Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind achiziția de utilaje pentru repararea / întreținerea drumurilor nemodernizate. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.874.000 de lei.

Achiziția este împărțită pe 3 loturi, astfel:

  • LOT 1 – Autogreder – 1 buc. – 1.160.000,00 lei
  • LOT 2 – Buldoexcavator – 1 buc. – 350.000,00 lei
  • LOT 3 – Cilindru compactor – 1 buc. – 364.000,00 lei

În momentul de față, Primăria municipiul Alba Iulia are în proprietate/administrare 188 km de drumuri nemodernizate, categorie de drumuri care în viitor va crește datorită edificării constante de noi zone de dezvoltare.

Pentru amenajarea și întreținerea drumurilor nemodernizate, atât cele existente cât și a celor care se vor crea pe parcursul timpului sunt necesare atât intervenţii periodice și intervenţii în cazuri de urgență ( fenomene meteo extreme).

Potrivit reprezentanților primăriei, în prezent, drumurile nemodernizate din municipiul Alba Iulia sunt întreținute de către autoritatea locală în baza unor contracte de lucrări de întreținere și reparații încheiate cu operatori economici, costul acestor lucrări fiind în perioada 2010 – 2019 de cca. 3.950.000,00 lei.

Pentru eliminarea contractelor de lucrări respective și realizarea acestor lucrări în regim propriu, fapt ce ar duce la scăderea în timp a costurilor cu întreţinerea drumurilor nemodernizate și la o mai bună gestionare a acestor lucrări, se dorește achiziţionarea unor utilaje pentru lucrări de terasamente, respectiv un autogreder, un buldoexcavator și un cilindru compactor.


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: TIR răsturnat între parapeți, la ieșirea de pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu spre Cisnădie

Publicat

Un accident rutier s-a produs în noaptea de duminică spre luni, pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona ieșirii către Veștem / Cisnădie. Un TIR s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe zona care delimitează sensurile de mers. Din primele informații, se pare că șoferul unui TIR a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat de 43 de ani a murit de gripă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu, după două săptămâni de la internare

Publicat

spital campeni

Un pacient de 43 de ani, internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu cu gripă, a decedat în urma unui stop cardio-respirator, au anunţat luni, într-un comunicat de presă, reprezentanţii unităţii medicale. „Vă informăm că pacientul în vârstă de 43 de ani pentru care analizele de laborator la Institutul Cantacuzino au confirmat prezenţa virusului […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Zeci de localități din ALBA, fără APĂ, din această seară. Lucrări la rețea pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda

Publicat

lucrari apa

Apa CTTA a anunțat luni dimineața că din această seară va fi întreruptă furnizarea apei potabile în peste 20 de comune și localitățile aferente, dar și la Ocna Mureș, din cauza unor lucrări la Autostrada Sebeș-Turda. Aducțiunea de apă DN1200 (FIR II), in zona Lancrăm va fi relocată. Potrivit operatorului de apă, lucrările vor începe […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Instanțele din Alba, BLOCATE de protestele magistraților și grefierilor. La Judecătoria Sebeș se poartă banderole albe

Publicat

justitie

Magistrații și grefierii din Alba protestează luni, 27 ianuarie față de propunerea de eliminare a pensiilor speciale de serviciu. Aproape toate instanțele din Alba și-au sistat activitatea și nu judecă decât cauzele urgente, în rest judecarea dosarelor aflate pe rol este suspendată. Judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia, Tribunalul Alba, Judecătoria Alba Iulia, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate