Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia distribuie calendare cu sigla oraşului „Alba Iulia, Cealaltă Capitală”. Vezi reacţia Opoziţiei

Publicat

Primăria Alba Iulia a început să distribuie, în mai multe locații din oraș, calendare de perete cu logo-ul oraşului „Alba Iulia, Cealaltă Capitală”. Calendarele sunt incluse într-o campanie de promovare a siglei oraşului. Sâmbătă, acestea au fost distribuite în zona pieţei din Cetate, prin intermediul poliţiştilor comunitari. Acţiunea nu a rămas fără ecou din partea liderilor Opoziţiei.

Primăria municipiului Alba Iulia a tipărit câteva mii de calendare de perete cu însemnele „Alba Iulia, Cealaltă Capitală”, dintre care 1.000 au fost împărţite în Parcul Unirii, de Revelion. Acestea prezintă sigla oraşului şi nu conţin vreun însemn politic. Cu toate acestea, vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, a reacţionat la acest fapt, pe motiv că prezenta acţiune, de distribuire a calendarelor realizate din din bani publici, ar fi o manevră politică şi promovează actuala putere: „este o campanie făcută din bani publici de PD”. Nu doar atât, dar împărţitul de calendare, în opinia sa, nu intră în atribuţiile poliţiştilor comunitari. Acesta a returnat primarului calendarul cu dedicaţie.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer, a declarat că nu este nimic ilegal în această activitate: „A fi un bun poliţist înseamnă a fi şi un bun mesager. Iar relaţia cu cetăţeanul nu se cuantifică în termenii specifici meseriei. Rostul poliției nu este de a împărți doar amenzi, citații şi procese verbale. Un astfel de gest față de comunitate este elementar şi de bun simţ”. Distribuirea calendarelor se face prin intermediul angajaţilor Primăriei sau a voluntarilor. „Serviciile profesionale ar costa mai mult, indiscutabil, iar poliţiştii comunitari sunt întotdeauna aproape de comunitate. Mai avem multe materiale informative pe care le distribuim prin poliţie, tocmai pentru a evita costurile livrărilor poştale”, a completat Mihai Coşer.

Despre reacţiile la această acţiune, purtătorul de cuvânt al Primăriei a spus: „La fel cum de, 1 martie, agenţii de poliţie distribuie în trafic flori, există multe alte ocazii în care comunitatea se slujeste altfel decât în sensul strict al meseriei de poliţist. În plus, toate echipajele se află în perimetrul de patrulare şi nimeni nu a fost deplasat special pentru aceasta în alte zone”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. DHL delivery

    luni, 09.01.2012 at 07:48

    de 1 martie, politistii comunitari distribuie flori, de mos Nicolae distruie nuieluse, de craciun distribuie globuri, de sf Ion distribuie calendare, de 8 martie distribuie iar flori, de 1 iunie distribuie bomboane, de 1 decembrie distribuie sarmale. Dupa atitea gingasii sa ne asteptam ca de alegeri sa imparta bastoane de cauciuc?:)

    • Aurelian

      luni, 09.01.2012 at 12:40

      Foarte bine, ca gaborii municipali au si ei ceva de lucru, ca in alte tari impinge si masinile aflate in pana. Sunt „iritat”, de faptul ca Hava nu a dat(normal contra unui comision gras), impartirea acestor calendare firmei Piticului Atomic!

  2. EU

    luni, 09.01.2012 at 10:06

    HaHaHa,daca se distribuiau prin firma domnului Roman de publicitate nu mai zicea nimic.

  3. Jojo

    luni, 09.01.2012 at 10:21

    @EU, ai probleme la mansarda? Cum sa distribuie calendare o firma de publicitate? Ce, este posta romana sau firma de curierat? Ai putea fi si tu mai inspirat cand postezi la comanda partidului. Din cate stiu Roman are 50% din Radio Ardeleanul. cum dreaq sa distribuie prin eter niste maculatura?

    • tempera

      luni, 09.01.2012 at 14:24

      am citit pe pagina de facebook a lui Florin Roman niste comentarii cum ca nu ar fi pus calendarul returnat in poarta primarului :-), ci in alta parte, la alta adresa care se vedea in poza. A doua zi, poza in care Roman plin de el returna calendarul si-i arata el primarului cat e de curajos a fost stearsa de pe contul lui. De ce? :-)))))))) Poate ca e curajos, dar nu e suficient! 😉

    • EU

      luni, 09.01.2012 at 14:59

      Lasa ca stie el

    • YOYYO

      luni, 09.01.2012 at 15:30

      de parca ne intereseaza parerea opozitiei sa daca a inceput deja anul electorual, multumim de calendar pentru ca IUBIM ALBA IULIA, spre deosebire de altii

      • contabil

        marți, 10.01.2012 at 11:44

        pacat ca tu iubesti alba iulia in timp ce gasca de la putere a orasului nu o iubeste. O stoarce de bani in interes personal si de partid…Si nu este vorba de sume rezonabile ci de zeci de milioane de euro.
        Mi se pare un schimb corect: Tu primesti un calendar..ei isi iau milioanele:) (de euro)

        Asa se facea si in perioada coloniala..pentru o oglinda si citeva margele colorate se dadeau kilograme de aur. Acum oglinda si margelele sint inlocuite cu calendare…mai tirziu cu 1 litru de ulei, de zahar, de faina si pentru maimuticile pedelicheliste cite o banana sa zburde fericite pe creangile copacilor de pe mamut…

        • tempera

          marți, 10.01.2012 at 20:54

          Singura problema este ca trebuie sa dovedesti ce sustii. Pana una alta, pana ne dai dovezile, orasul arata bine, cetatea este splendida si toate astea s-au facut datorita gastii de la putere care iubeste orasul mult mai mult decat liberalii care in tot acest timp erau prin Bucuresti la incasat salarii uriase de la stat.

  4. annabella

    luni, 09.01.2012 at 22:00

    Frumos gest!Avem cu ce ne mandri!
    Daca ar fi mai multa viata in „noua Cetate” am fii ca si spaniolii cu Montjuic!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax