Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia face un sens giratoriu, pe Calea Moților, în Micești. Ce spune primarul Gabriel Pleșa

Publicat

Primarul din Alba Iulia a anunțat vineri seara (6 octombrie) că intenționează să amenajeze un nou sens giratoriu în oraș. 

Anunțul a fost făcut după ce mai multe accidente au fost produse în zona respectivă, cel mai recent fiind petrecut tot vineri 6 octombrie, în jurul orei 18.00.

Mai exact, Gabriel Pleșa, primarul din Alba Iulia, vrea să amenajeze un sens giratoiu, pe Calea Moților, în Cartierul Micești, la intersecția cu strada Albac.

Prin amenajarea unui giratoriu, primarul consideră că accidentele ar putea fi evitate în zonă.

VEZI ȘI: VIDEO ȘTIREA TA: ACCIDENT RUTIER pe Calea Moților din Alba Iulia, în cartierul Micești. Impact între un TIR și un autoturism

În primp fază, giratoriul ar fi provizoriu. Acesta va fi amenajat la începutul săptămânii viitoare a mai anunțat Gabriel Pleșa.

”Accidentele rutiere tot mai dese de pe strada Calea Moților mă îngrijorează, iar pentru a găsi o rezolvare am avut, săptămâna aceasta, o discuție constructivă cu  Dorin Davidaș, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba.

Am hotărât, împreună cu dumnealui, ca la începutul săptămânii viitoare să facem o simulare, cu un sens giratoriu provizoriu, la intersecția cu strada Albac, iar dacă soluția va fi viabilă să o permanentizăm, încât să evităm aceste neplăceri”, a precizat Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax