Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia, ÎNCHISĂ pentru testarea angajaților pentru COVID-19. Asistenta care lua temperatura la intrare, confirmată

Publicat

sediu primarie drona

Angajații Primăriei Alba Iulia vor fi testați pentru COVID-19 după ce asistenta medicală care se ocupa de triajul la intrarea în instituție a fost testată pozitiv. Primăria nu va avea program cu publicul, marți și se va face dezinfecție în sediu, în regim de urgență.

”Mâine, 21 iulie, Primăria municipiului Alba Iulia nu va avea program de lucru cu publicul. În sediul central al instituției vor avea loc lucrări de dezinfecție și testarea personalului pentru infecția COVID-19.

Aceste acțiuni sunt necesare și preventive după testarea pozitivă SARS-CoV-2 a unei asistente medicale care se ocupa de triajul observațional și măsurarea temperaturii la intrarea în instituție.

În cursul acestei seri se va desfășura o primă etapă de dezinfecție în regim de urgență”, au transmis reprezentanții primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. dolfi

    luni, 20.07.2020 at 20:55

    I-au ajuns blestemele oamenilor de rand??? Poate totusi, i-a scutit sfantu ala al spagarilor, ca o fi existand, doar ca nu l-a descoperit bor.srl… Daca nu, ar trebui sa-si permita leacul la covid, la ce salarii au. A… nu este inca leac? Ghinion, pot incerca cu infuzie de bancnote și monezi, ori poate chiar o frecție cu… cardul de salar

    • Daniela

      marți, 21.07.2020 at 09:24

      Domnule sau doamna,(dupa nume nici nu stiu cui ma adresez), asa comentariu rautacios?!? La cine te referi oare? La asistenta infectata, cumva? Sa inteleg ca te bucuri? Eu te sfatuiesc sa lasi rautatile pt ca…de obicei, acestea au efect de bumerang. Nu te poti bucura de necazul cuiva si sa te astepti sa ai o viata numai lapte si miere, nu-i asa? Cat despre salarii, daca e vorba despre cel al asistentei, te asigur ca nu e mare deloc. Asa ca, du-te si dormi linistit, nu mai duce „grija” altora, doar ai si tu o viata de trait, nu?

      • Pamfil

        marți, 21.07.2020 at 09:49

        Daniela, cred ca @Dolfi de mai sus nu se refera la asistenta, ci la angajatii institutiei mai sus amintite.
        Orasul nostru arata ca o tiribomba spoita, pe alocuri seamana cu cartierele chinezesti din filmele de actiune americane din anii 80.

        Spaga e la cote inalte. se construieste mult si prost, se construiesc blocuri in zone cu case. Nu-i bate D-zeu pe cei care dau aprobari pt asa ceva???
        Isi merita salariile cei din institutia de mai sus amintita cand la o ploaie mai serioasa se inunda orasul??
        Au baut cerneala in scoala in loc sa ia notite cu ea si acuma o „ard” pe salarii babane din banu public fara sa face nimic.
        Daniela, daca cumva esti „muncitoare” in institutia de mai sus amintita ar trebui sa faci ciocu’ mic, ca esti platita din bani publici!
        Voi astia, functionarii, politicienii dati socoteala celor care va platesc salariile, NU invers!

      • Milu

        marți, 21.07.2020 at 12:08

        Cred că doamna Daniela lucrează la Primăria mun. Alba Iulia. Altfel, nu se explică comentariul pe care l-a postat!
        Oricum, nu își are ecou decât în rândul salariaților aserviți politic din instituție, că dealtfel cetățenii știu prea bine cine cât și cum își justifică salariul, în toate instituțiile publice din oraș.
        Și, la o adică, nu se supără nimeni dacă îi lovește COVID-ul pe toți funcționarii publici care nu fac altceva decât să stea la stat. Că ne-am cam săturat de statul ăsta la stat pe bani mulți și nejustificați!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax