Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia intenționează preluarea Casei de Cultură a Studenților și a fostei săli de judo ”1 Mai”

Publicat

Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia

Primăria din Alba Iulia intenționează să preia Casa de Cultură a Studenților în proprietatea publică a municipiului și în administarea Consiliului Local. 

De asemenea, instituția a cerut preluarea fostei săli de judo ”1 Mai”, denumită în prezent ”Marius Vizer”.

Potrivit unui proiect de hotărâre care va fi dezbătut la următoarea de ședință a CL, trecerea imobilului în proprietatea publică a municipiului Alba Iulia de la Ministerul Tineretului și Sporturilor este „oportună pentru facilitarea desfășurării activităților specifice, dar și pentru o mai bună administrare”.

Primăria a transmis deja o solicitare către Ministerul Tineretului și Sporturilor privind transmiterea în domeniul public local al municipiului Alba Iulia a Sălii de sport „l Mai” și a Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia.

Conform unui răspuns transmis autorităților locale, întrucât datele de identificare ale imobilelor solicitate înscrise în inventarul centralizat nu corespund cu cele din Cărțile Funciare aferente, Ministerul Tineretului și Sportului, prin instituțiile subordonate, va face demersuri de actualizare a cărților funciare în conformitate cu prevederile Ordinului Ministerului Finanfelor Publice nr.1718/2011.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax