Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia își reia activitatea. Testele COVID pentru 245 de angajați au rezultate negative

Publicat

sediu primarie drona

Toate cele 245 de probe recoltate de la angajații Primăriei Alba Iulia sunt negative, au transmis reprezentanții administrației locale.

Activitatea primăriei se va relua în regim normal de astăzi 22 iulie, după ora 12.00.

”Pentru siguranța angajaților și a tuturor celor ce intră în sediul central, în această dimineață a mai fost realizată o dezinfecție a suprafețelor.

Serviciile și direcțiile instituției pot fi contactate și telefonic și prin e-mail, iar primirea și eliberarea documentelor se poate face și prin intermediul poștei electronice (în format electronic). Dispeceratul instituției poate fi contactat la 0258-819462, iar adresa de email oficială este office@apulum.ro”, anunță Primăria.

Reamintim că angajații primăriei au fost testați pentru COVID-19 după ce asistenta medicală care lua temperatura acestora la intrare în instituție a fost confirmată cu noul coronavirus. Primăria a fost închisă pentru public, în perioada testărilor și dezinfecției sediului.

Probele au fost recoltate marți, de la angajați din sediul central, dar și din serviciile și direcțiile din celelalte sedii. Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezență recentă în sediul central și ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă COVID-19, potrivit reprezentanților administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gigi

    miercuri, 22.07.2020 at 15:41

    Care activitate ?????
    Ha ha ha…o sa facă ceea ce făceau și înainte de COVID…adică NIMIC !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax