Connect with us
Publicitate

SPORT

Primăria Alba Iulia nu a actualizat de ceva vreme pagina de sport de pe propriul site

Publicat

Chiar dacă autoritățile locale investesc în sport, acestea nu par să dea importanţă promovării acest domeniu și pe site-ul oficial al Primăriei din Alba Iulia. Pagina existentă are informaţii vechi şi nu cuprinde noile cluburi înființate, în vreme ce fotografiile aferente nu mai sunt de actualitate.

De exemplu, pentru echipa Unirea Alba Iulia este folosită o fotografie făcută înaintea celui de-al doilea sezon din Liga I a Unirii, mai exact la debutul sezonului 2004-2005.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coșer a avut totuși o explicație la faptul că  pagina de sport nu este actualizată. ”Suntem într-o perioadă de pauză competițională și de asta nu am actualizat pagina. Oricum, Primăria sprijină sporturile, iar toate informațiile mai noi au fost adăugate în rubrica știri. Probabil vom scoate pagina de sport din site”, a declarat Mihai Coșer.

Pagina de sport de pe www.apulum.ro cuprinde cluburile existente (dar nu actualizate) și câteva informații despre fiecare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax