Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia organizează ateliere de încondeiat ouă și un concert, în catedrala catolică cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Publicat

Primăria Alba Iulia va organiza ateliere de încondeiat ouă. Mai exact este vorba despre trei seminarii de încondeiat ouă, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, iar în acest sens, primăria a lansat o achiziție publică.

De asemenea, tot cu ocazia Sărbătorilor Pascale, primăria organizează un concert în catedrala romano-catolică, Sfântul Mihail, în data de 17 aprilie. 

Atelierele de încondeiat ouă se vor desfășura pe parcursul a 3 weekenduri: vineri/sâmbătă – 8 și 9 aprilie, vineri/sâmbătă – 15 și 16 aprilie, vineri/sâmbătă – 29 și 30 aprilie 2022.

Momentan reprezentații primăriei nu au anunțat și modalitatea în care cei interesați se pot înscrie la atelier.

Pentru a organiza atelierele de încondeiat ouă, primăria a lansat o achiziție publică.

Ofertanții vor asigura toate materialele necesare atelierului: ouă întregi golite de conținut, vopsele, ceară, condeie, oțet, aparat electric pentru încălzirea cerii de albine, suporturi de uscare, modele tipărite, materiale de dezinfectare, recipiente pentru culori și ceară, materiale textile. Se vor organiza 4 grupe de lucru.

Termenul de depunere al ofertelor este: 05 aprilie 2022, ora 12:00.

Concert în catedrala Sfântul Mihail

Și pentru prezentarea concertului din catedrală, primăria a lansat ă achiziție publică. Mai exact primăria vrea să achiziționeze servicii artistice pentru prezentarea Concertului Pascal cu Orchestra Română de Tineret și 4 soliști violoniști, cu o durată de 50 minute, în data de 17 aprilie 2022 cu începere de la ora 17:00, în Catedrala Romano-Catolică „Sf. Mihail”, în cadrul evenimentului Concerte Pascale; în programul muzical al concertului trebuie să se regăsească J.S.Bach – Concertul pentru 2 viori în Re minor, BWV 1043 / Antonio Vivaldi – Concertul pentru două viori în La minor, RV 522 / Antonio Vivaldi – Concertul pentru 4 viori și orchestră în Si minor, RV 580.

 

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax