Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia pregătește lucrările pentru 122 de platforme subterane de colectare a gunoiului în oraș

Publicat

Primăria Alba Iulia pregătește lucrările pentru amplasarea a 122 de platforme subterane de deșeuri în oraș. Este etapa I din contractul ce prevede 134 de astfel de platforme în care colectarea gunoiului se face selectiv.

Ofertantul câștigător este B.T. Best Tools SRL, iar valoarea contractului 9.035.080.91 lei. Primăria a demarat recent procedura de achiziție a serviciilor de dirigenție șantier pentru 122 de platforme. Ofertele se pot transmite până în 17 februarie.

Lucrările vor începe la mijlocul lunii martie.

Actualul sistem de colectare, la suprafață, a deșeurilor însumează peste 600 de recipiente, doar în zona asociațiilor de proprietari, la blocuri, precizau reprezentanții Primăriei anul trecut, la momentul semnării contractului.

Insulele ecologice subterane vor fi poziționate cât mai aproape de vechile amplasamente, utilizarea acestora fiind standardizată atât pentru operatorul de salubritate care le va acționa hidraulic pentru golire, cât și pentru beneficiarii direcți.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 13.02.2020 at 21:16

    Bani prapaditi ! Vor arata ca cele din spatele blocului 280. Si asta la 200 m de Primarie, care s-a scapat de batranul si dezinteresatul Stalin.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax