Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia rămâne închisă, după testarea a 245 de angajați. Se așteaptă rezultatul testelor

Publicat

Primăria Alba Iulia rămâne închisă și miercuri, în condițiile în care rezultatele testelor pentru angajați nu sunt încă disponibile.

Administrația locală a transmis un comunicat de presă în care arată că angajaților li s-au făcut 245 de teste pentru coronavirus, iar rezultatul lor este așteptat cel târziu miercuri, 22 iulie. 

Comunicat:

”Marți, au fost recoltate probe de la 245 de angajați ai Primăriei Alba Iulia din sediul central, dar și din serviciile și direcțiile din celelalte sedii.

Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezență recentă în sediul central și ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă COVID-19.

Rezultatele vor fi comunicate de către Laboratorul DSP Alba cel târziu în cursul zilei de mâine, 22 iulie.

Din aceste considerente, Primăria municipiului Alba Iulia nu va avea program de lucru cu publicul nici în cursul zilei de miercuri, 22 iulie.

Ne referim strict la prezența fizică a albaiulienilor în sediul central al instituției. Serviciile și direcțiile instituției pot fi contactate telefonic și prin e-mail, iar primirea și eliberarea documentelor se va face prin intermediul poștei electronice (în format electronic).

Dispeceratul instituției poate fi contactat la 0258-819462, iar adresa de email oficială este office@apulum.ro.

Estimăm că activitatea se va relua în condiții normale începând de joi, 23 iulie.

Reamintim că astăzi, 21.07.2020, Primăria municipiului Alba Iulia nu a avut program de lucru cu publicul.

În sediul central al instituției au avut loc lucrări de dezinfecție și testarea personalului pentru infecția COVID-19.

Aceste acțiuni au fost necesare și preventive după testarea pozitivă SARS-CoV-2 a unei asistente medicale care se ocupa de triajul observațional și măsurarea teperaturii la intrarea în instituție.”

Primăria Alba Iulia a fost închisă marți, după ce asistenta medicală care se ocupa de triajul la intrarea în instituție a fost testată pozitiv pentru coronavirus.

În sediul instituției s-a făcut o dezinfecție generală, în regim de urgență.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Rusinea

    marți, 21.07.2020 at 15:41

    Primaria are asa de multi angajati ?

  2. pilu

    marți, 21.07.2020 at 16:12

    Oricum nu se simte dupa cata activitate era in Primarie. Toti erau plecati in vajaiala prin imprejurimi impreuna cu cel lasat cu limba de moarte. Oare cum sunt pontati ?

  3. eu

    miercuri, 22.07.2020 at 10:05

    Dar de ce nu ati facut testele tuturor angajatilor, au refuzat? Ei se plimba de la primărie peste tot …. contactii lor nu se vor îmbolnăvi? Sau restul nu conteaza… Sau nu mai aveau concediu si erau prea multe pe capul lor si aveau nevoie de niste libere. Prelegerea de probe pentru a vedea un rezultat corect se face dupa 4-7 zile voi stricați banii aiurea. Sau nu ati stiut cum sa interpretați legea carantinarii? Vai de noi…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax