Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia reia discuțiile cu Kaufland, pentru realizarea sensului giratoriu de pe Moților. Cine trebuie să îl facă

Publicat

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia și cei ai Kaufland se vor întâlni după Paște pentru a discuta situația traficului din zona de ieșire din oraș, spre Micești. 

Mai precis, administrația va relua discuția cu retailerul, în legătură cu realizarea unui sens giratoriu în zonă, care să rezolve accesul spre și dinspre parcarea magazinului. 

Potrivit unor surse din cadrul primăriei, Kaufland și-ar fi asumat realizarea sensului giratoriu de acolo, dar ideea a fost lăsată în aer.

Acum însă, discuțiile vor fi reluate, cu atât mai mult cu cât zona este probabil cea mai aglomerată din Alba Iulia, mai ales la anumite ore.

Pe lângă înființarea sensului giratoriu, se va discuta, de asemenea, și despre realizarea unei benzi de accelerare de la ieșirile dinspre  Lidl și Profi spre giratoriul care va fi amplasat în zona McDonald’s, care să facă preluarea mai ușoară a traficului dinspre aceste magazine.

Discuția a fost lăsată în aer din 2019. Atunci, în contexul construirii restaurantului MC Donald’s, a fost realizat un Plan Urbanistic de Detaliu, al cărui beneficiar era Kaufland România.

Traficul în zona Kaufland este un coșmar la orele de vârf.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Gilu

    luni, 10.04.2023 at 14:44

    De noaptea minții!!! Ce legatura poate avea Kaufland cu optimizarea traficului in zona?! Este exclusiv treaba primariei (cu „p” mic), primarie care a montat degeaba, de vre-o 2 ani, semafoare care nu funcționează!!!!

  2. Pamfil

    luni, 10.04.2023 at 16:58

    Ce treaba are kaufland cu circulatia din zona?

    Cine a aprobat construirea centrului comercial acolo? dar a fastfood-ului? Aceeasi functionari inapti scoliti la scoala de cadre de bicicleta a PCR? Dobitoacele fara viziune care n-au fost in stare sa-si dea seama ce va ajunge Micesti-ul imediat dupa 1990? Doar pentru incompetenta crasa (nu mai zic de pentru spagi) unii ar trebui sa infunde ocna cea mai intunecoasa pe viata.

    Ar trebui sa fie luati la intrebari si sa li se ia pensiile (la care mai traiesc, aialalti trebuie dezgropati si pusi la munca) ca au aprobat in cel mai cretin mod inghesuiala numita Micesti. Fara scoli, gradinite, magazine sau un.. parc ori drum suficient de bine dimensionat.

    Ei sunt principalii vinovati (dupa cetatenii fara creier care s-au inghesuit) pentru traficul infernal.

    Nu sunteti in stare nici acuma bai functionarilor sa faceti cu adevarat un sistem automat de circulatie cu benzi alternante, desi umblati in fiecare an la „schimb de experienta” in alte tari pe banii nostri. Ati pus acolo un „dorel” sa mute un indicator de 2 lei prins pe niste fiare ruginite.

    Centura aia de nord ii ca pasarea maiastra ca numa in povesti exista.

    Ne tot aburiti pe toti si ne fortati sa traim intr-un aer infect plin de gaze si noxe de esapament.

  3. SsS

    luni, 10.04.2023 at 17:18

    Stați să vedeți ce va fi cu accesul în zona Kaufland-Penny din Ampoi 1, după implementarea noului plan de imobilitate urbană…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax