Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia renovează blocurile G3 şi G4 cu bani europeni. Investiţie de 1,7 milioane lei

Publicat

sediu primarie drona

Blocurile G3 şi G4 de pe strada Alexandru I. Cuza în Alba Iulia vor fi renovate de Primăria Alba Iulia, cu 1,7 milioane lei, majoritatea fiind bani europeni. Sunt vizate 56 de apartamente.

Se propune reabilitarea şi izolarea termică a faţadei clădirilor, înlocuirea tâmplăriei exterioare, refacerea şarpaneti din lemn, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile, reabilitarea instalaţiilor electrice, montarea instalaţiei de paratrăsnet şi realibitare instalaţii sanitare.

Investiţia totală este de 1.735.592,39 lei inclusiv TVA, din care lucrări de construcţii-montaj de 1.137.479,03 lei. Durata lucrărilor este estimată la 9 luni.

Suprafaţa construită vizată pentru intervenţii este de 1.925 mp, din care 1.271,47 mp suprafaţă utilă şi 3.305,81 mc volum încălzit, în total 56 de apartamente.

Sursele de finanţare sunt 85% de la Fondul European de Dezvoltare Regională, 13% buget de stat şi 2% buget local.

Obiectivul investiţiei este reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială din comunităţile marginalizate în care există populaţie aparţinând minorităţii rome, prin implementarea de măsuri integrate.

Proiectul ce include indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii intră la aprobat în şedinţa Consiliului Local Alba Iulia de vineri, 19 aprilie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax