Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia sărbătoreşte cuplurile care au împlinit jumătate de secol de căsătorie. 50.000 de lei vor fi alocați pentru organizarea nunții de aur

Publicat

Cuplurile care împlinesc sau au împlinit anul acesta 50 de ani de căsătorie vor sărbători cu fast. 50.000 de lei este suma pe care Primăria Alba Iulia este dispusă să o investească, din bugetul local de la capitolul „Cultură”, pentru organizarea nunţii de aur, care va avea loc în data de 19 mai.

Administraţia locală nu vrea să îi excludă sau să îi marginalizeze pe cei care au trecut de ceva timp de prima tinereţe, astfel că, încă din anul 2007, cuplurile care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie sunt celebrate. Anul acesta, suma alocată pentru organizarea nunţii de aur este de 50.000 de lei.

Până în acest moment s-au înscris 27 de cupluri care vor primi diplome şi o anumită sumă de bani. Evenimentul va avea loc în data de 19 mai, cu ocazia „Zilei Internaţionale a Familiei”.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax