Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Primăria Alba Iulia: Operațiunile de dezinfectare a străzilor din oraș au început. Au fost cumpărate substanțele necesare

Publicat

UPDATE: Reprezentanții Primăriei au transmis pentru Alba24.ro, luni după-amiază, că operațiunile de dezinfectare a străzilor au fost deja demarate.

A fost cumpărată cantitatea de 5000 de litri de hipoclorit de sodiu.

Știrea inițială

Străzile din Alba Iulia vor fi dezinfectate începând din această noapte, au spus reprezentanții Primăriei Alba Iulia pentru Alba24.

Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului, a făcut precizări pe rețeaua de socializare despre aceste operațiuni.

”Am achiziționat deja substanțele necesare și avizate pentru spălarea străzilor din Alba Iulia. În această după-amiază, cantitatea de 5000 de litri de hipoclorit de sodiu va ajunge în depozitul operatorului de salubritate.

Se vor parcurge toate arterele colectoare și drumurile secundare, unde trama stradală permite, iar operațiunile se vor realiza pe timp de noapte”, a transmis Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar, pe rețeaua de socializare.

Viceprimarul mulțumește agenților economici care, în această perioadă, au contactat administrația locală ”pentru a păstra Alba Iulia cu o condiție a sănătății colective cât mai bună prin donații de echipamente, materiale sanitare și servicii de transport”.

”Constatarea efectivă mă îndeamnă să le mulțumesc albaiulienilor care, în număr tot mai mare, au înțeles importanța limitărilor de interacțiune publică. Voi reveni cu toate măsurile și etapele pe care primăria le instituie, conform contextului”, a precizat Voicu Paul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax