Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia susţine bobocii: Sprijin financiar şi logistic pentru organizarea balurilor de la liceele din municipiu

Publicat

În semn de admiraţie şi solidaritate faţă de bobocii liceelor din municipiu, Primăria Alba Iulia oferă sprijin pentru organizarea balurilor din acest an. Responsabili din fiecare liceu sunt aşteptaţi la sediul instituţiei, pentru a discuta cu reprezentanţii administraţiei locale despre costurile necesare închirierii unei săli, dar şi logistica necesară realizării materialelor de promovare.

Ca în fiecare toamnă, la puţin dimp de la începerea anului şcolar, liceenii din Alba Iulia se pregătesc de Balul Bobocilor. În fiecare liceu din reşedinta de judeţ, agitaţia este pe cale să înceapă, iar una dintre marile probleme cu care se confruntă tinerii este susţinerea de care are nevoie un astfel de eveniment. Cu atât mai mult în vreme de soluţiile pe care elevii le au la dispoziţie, în condiţii de criză financiară, sunt extrem de puţine.

Întelegând această stare de fapt şi ca urmare a numeroaselor solicitări adresate primarului municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, administraţia locală din reşedinţa de judeţ se va implica în susţinerea liceelor pentru organizarea Balului Bobocilor. Responsabilii din fiecare liceu din Alba Iulia sunt invitaţi să se adreseze angajaţilor administraţiei locale, la sediul Primăriei, la Camera 102. Astfel, municipalitatea va putea să ofere un sprijin important şi egal pentru toţi cei care doresc să îşi înceapă liceul, aşa cum am făcut-o cu toţii, cu un Bal al Bobocilor.

Susţinerea din partea Primăriei va asigura în primul rând costurile necesare închirierii unei săli pentru organizarea evenimentului, dar şi logistica necesară realizării materialelor de promovare. În măsura posibilităţilor, oamenii administraţiei locale îi vor ajuta pe tineri şi în celelalte probleme organizatorice. În acest fel, bobocii din toate unităţile vor putea să îşi înceapă experienţa de licean într-un mod plăcut şi conform tradiţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax