Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Primăria Alba Iulia: Taxele şi impozitele pe 2015 rămân la nivelul celor de anul acesta, cu condiţia să nu fie modificate de la centru

Publicat

taxe si impozite alba Primăria Alba Iulia a făcut public un anunț privind privind taxele și impozitele locale pe anul 2015. Potrivit administrației locale, acestea vor rămâne la nivelor celor actuale, cu condiția să nu apară modificări de la autoritățile centrale.

“Pentru anul 2015, Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia nu își propune să majoreze impozitele și taxele locale, ele rămânând la nivelul anului 2014, cu condiția ca Guvernul sau Parlamentul României să nu le modifice”, se arată în anunţul publicat pe site-ul primăriei.

Reprezentanţii administraţiei locale mai precizează că orice modificare legislativă trebuie aplicată de către Consiliul Local.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax