Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia va tipări 7.500 de broșuri ce vor avea ca temă „Castrul Roman Apulum”. Vor fi oferite gratuit turiștilor

Publicat

Primăria Alba Iulia va tipări 7.500 de broșuri ce vor avea ca temă „Castrul Roman Apulum”. Acestea vor fi oferite gratuit turiștilor prin intermediul Muzeului Principia și a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică. 

Primăria Alba Iulia cumpără, prin intermediul platformei SEAP, 7.500 de broșuri cu Castrul Roman Apulum. Valoarea achiziției a fost estimată la 22.125 de lei, fără TVA.

Broșurile ce vor avea ca temă „Castrul Roman Apulum” vor constitui un material de promovare pentru spațiul Muzeal Principal și pentru Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia, precum și la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară.

„Alba Iulia își reafirmă identitatea istorică, ospitalitatea și importanța în raport cu evenimentele istorice petrecute în aceste locuri. Având în vedere că fluxul de turiști, dar și de oaspeți instituționali este unul însemnat atât ca număr, cât și la nivel de reprezentare, propun achiziționarea de servicii de tipărire și de livrare a unei broșuri cu privire la trecutul municipiului.

Broșura <Castrul Roman Apulum> va fi oferită gratuit prin Muzeul Principia și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Alba Iulia, precum și la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară”, se precizează în caietul de sarcini.

Broșura va avea dimensiunile de 9,9 cm x 21 cm și un număr de 20 de pagini, inclusiv coperte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. USR

    miercuri, 11.01.2023 at 19:26

    La vre-o „tipografie ce casa” ceva?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax